Vi håper selvfølgelig at du blir godt fornøyd med varene du har kjøpt hos oss. Skulle du likevel ha behov for å returnere dine kjøp, så kan du bytte varen i din nærmeste Juvelen butikk, eller returnere varen til denne adressen:


Juvelen, Skibåsen 40, 4636 Kristiansand
PS: Husk å merke forsendelsen med ditt navn og kundenummer.

Viktig ved retur av varer som er kjøpt i Juvelen nettbutikk

Ønsker du å angre et kjøp må angrerettskjemaet som fulgte med varen fra nettbutikken fylles ut og returneres sammen med varen. Varen må være i samme stand og emballering som da den ble mottatt.

Vil du bytte varen i butikk, forutsetter det at du tar med kvitteringen og at varen er i samme stand som da de ble mottatt. I butikk kan man bytte mot en annen vare eller få en tilgodelapp til senere bruk. Salgsvarer kjøpt på nett kan dessverre ikke byttes i butikk, men må returneres til nettbutikken. 

Du har 14 dagers returrett på alle varer fra den dagen du mottar dem, med unntak av gifte-/forlovelsesringer som blir spesialprodusert for den enkelte kunde (§22 E). 

BYTTE, RETUR ELLER REKLAMASJON PÅ VARER KJØPT I JUVELEN NETTBUTIKK

Angrettloven gjelder ved alle kjøp du foretar deg i Juvelen nettbutikk, med unntak av gifte-/forlovelsesringer som blir spesialprodusert for den enkelte kunde (§22 E). Angreretten er 14 dager, og i leveringsbekreftelsen fra oss er vedlagt et ferdig utfylt skjema som må benyttes ved retur av varer.

Du ønsker å bytte varen

Kjøpet du gjør i Juvelen nettbutikk er ikke avsluttet før du har sett og godkjent varene du har bestilt fra oss. Du har alltid fri bytterett i 14 dager etter at du har mottatt varene fra oss, med unntak av gifte-/forlovelsesringer. Dersom du ønsker å bytte varen i en annen størrelse eller farge fyller du ut mottatt returskjema (Angrerett). Du må selv betale for retur av varer til oss, mens den nye varen sendes deg portofritt. Du kan også velge å bytte varen i butikk. I butikk kan man i tillegg bytte mot en annen vare eller få en tilgodelapp til senere bruk.

Du ønsker å heve kjøpet

Vi håper selvfølgelig at du ønsker å beholde varen du har bestilt i Juvelen nettbutikk, men om du angrer kjøpet ditt kan du returnere varen og få pengene tilbake. Varen må da returneres innen 14 dager fra du har mottatt varen fra oss. Tilbakebetalingen gjennomføres ca. 10 dager etter at vi har mottatt varen i retur fra deg. Husk at angreretten ikke gjelder for gifte-/forlovelsesringer, da disse blir spesialprodusert for hver enkelt kunde og derfor følger §22 E av Angrerettloven. 

Du må selv betale for retur av varer til oss.

Varer som er bestilt med gravering eller annen spesialtilpasning, vil ikke kunne byttes. Ved uavhentet pakke kan det påløpe gebyr for håndtering og frakt tur/retur. Se mer info i våre salgsbetingelser

Det er feil på varen du har mottatt fra oss

Skulle du oppdage en feil ved varen du har mottatt fra oss ber vi deg snarest kontakte oss. Vi ber deg bruke vårt kontaktskjema.
Ved feil på varen eller i forsendelsen, vil kundesenteret sende deg en returlapp på mail som dere limer på pakken eller en konvolutt. Forsendelsen leveres på nærmeste postkontor.
Ved retur av varer ber vi deg fylle ut angrerettskjemaets forbrukerdel, og legge dette ved i forsendelsen.