OPPRETTE BRUKERKONTO

For å handle i Juvelen nettbutikk må du registrere deg som kunde hos oss, eller handle med en gjestekonto. Ønsker du å lett finne tilbake til din ordre anbefaler vi å opprette en konto. Dette gjøres ved å huke av Jeg ønsker å opprette en konto når du gjør ditt første kjøp. For å kunne gjennomføre et kjøp må du ha en gyldig e-postadresse. I tillegg ønsker vi at du registrerer ditt mobiltelefonnummer slik at vi kan nå deg via SMS.
I følge norsk lov må du være over 18 år for å gjøre kort- og kredittkjøp.

Fakturaadresse

Som kunde i Juvelen nettbutikk er du selv ansvarlig for at riktig adresse er oppgitt i din brukerkonto, og at ny adresse oppdateres ved adresse-endring.

Leveringsadresse

Registrert fakturaadresse registreres også som leveringsadresse. Ønsker du varelevering til en annen adresse oppgis alternativ adresse i din brukerkonto ved hvert enkelt kjøp.

BETALINGSMÅTER

Alle priser som er oppgitt i Juvelen nettbutikk er inklusive merverdiavgift. Eventuell kostnad knyttet til frakt fremkommer i betalingsprosessen, og før selve betalingen utføres. Kjøp i Juvelen nettbutikk betales med kredittkort (Visa eller Mastercard).

Kredittkort

Når du benytter kredittkort i Juvelen nettbutikk vil kjøpesummen bli reservert på din konto frem til varen er plukket og klargjort for utsendelse fra vårt lager. Ved utsendelse av ordren fra vårt lager belastes kjøpesummen på din konto. Det påløper ingen ekstra avgifter når du betaler med kort.


FRAKT OG LEVERING

Ved kjøp i Juvelen nettbutikk kan du velge to ulike måter å få varene levert på:

Vil du hente pakken selv på Posten?

Klimanøytral Servicepakke. Leveringstiden er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning. Pakken kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard. Du varsles om at pakken kan hentes via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen. Med varsling på SMS får du raskere beskjed om når pakken din kan hentes. Pakken kan spores ved hjelp av sporingsnummeret. Du kan laste ned Postens sporingsapplikasjon for WP7, Android og iPhone her.

Gratis frakt med Klimanøytral Servicpakke ved kjøp over kr. 400,-.
Ved kjøp under kr. 400,- er prisen for Klimanøytral Servicepakke kr. 70,-.
 
Om du ikke henter pakken innen oppgitt dato, returneres denne til Juvelen nettbutikk. For uavhentede pakker vil du bli belastet et gebyr på kr. 99,- for kostnader dette har gitt oss. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

Internasjonal levering / International shipping

Vi tilbyr dessverre ikke levering til adresser utenfor Norge. / We do not offer international shipping. 


BYTTE, RETUR ELLER REKLAMASJON PÅ VARER KJØPT I JUVELEN NETTBUTIKK

Angrettloven gjelder ved alle kjøp du foretar deg i Juvelen nettbutikk, med unntak av gifte-/forlovelsesringer som blir spesialprodusert for den enkelte kunde (§22 E). Angreretten er 14 dager, og i leveringsbekreftelsen fra oss er vedlagt et ferdig utfylt skjema som må benyttes ved retur av varer. Les mer om retur av varer her

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tar forbehold om at Juvelen nettbutikk kan inneholde skrive-/trykkfeil. Vi tar også forbehold om at varer kan være utsolgt, eller at det kan forekomme feil i vår lagertelling.

Force Majeure

Juvelen nettbutikk er ikke ansvarlig for skader, tap eller forsinkelser som skyldes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Med Force Majeur menes for eksempel naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik m.m